RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Finn én feil i annonsen

(Skjermdump)
Sist oppdatert:
- Mange spør om tips til frø eller dyrking, sier selgeren.

I skrivende stund ligger mer enn tusen klokker avertert på markedsplassen Finn.no, men det er ikke alltid like lett å vite hva selger egentlig ønsker å kvitte seg med.

Klokkeannonsen til Ronald Singh Bishundiyal fra Trondheim har fått hundrevis av treff og nesten like mange henvendelser. Likevel gjelder mesteparten helt andre varer enn den han ønsker å selge.

Har du sett morsomme, spesielle eller provoserende annonser? Kontakt Nettavisens journalist her.

Full vekst
- Bildet er litt på kanten, men jeg hadde ikke noe annet å legge ut. Jeg lyver ikke når jeg sier at det har kommet en del kommentarer og henvendelser fra interessenter. Det er ikke alltid klokka de spør om, sier den 29-år gamle trønderen lattermildt til Nettavisen.

I annonsen har Ronald tatt bilde av en hvit Nixon klokke han ønsker å selge. Det er imidlertid bakgrunnsmotivet som har fanget potensielle kjøperes interesse. Der er det nemlig plassert en stor cannabisplante i full vekst.

- Jeg har fått mange forskjellige henvendelser. En del spør om tips til frø eller dyrking, mens andre advarer om at politiet kan spore opp annonsen å komme på døra. I tillegg er det en del som ringer og spør om «det er noe grønt ute og går», sier han.

Beslaglagt i razzia
Den tilsynelatende grønne selgeren må dessverre skuffe alle som trodde de kunne kjøpe mer enn klokker på Norges største markedsplass.

- Cannabisplanten var i utgangspunktet et hobbyprosjekt og kun ment til personlig medisinsk bruk. Dessverre ble den beslaglagt av politiet i forbindelse med en razzia. Derfor tror jeg ikke det er noen fare for at politiet møter opp på døra. De har jo tatt planten og vil nok kjenne igjen bildet, sier Ronald.

- Og klokka, er den solgt?

- Nei, foreløpig er den fortsatt til salgs. Men som jeg skriver i annonsen; Kun seriøse henvendelser, understreker klokkeselgeren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere