RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Finn kjæreste før jul

(Crestock.com)
Sist oppdatert:
Den beste julen feirer du med kjæresten. Finn ut hvorfor her!

(SIDE2): Er du lei av singellivet? Julen er en fin tid å dele med en spesiell person, så dersom du lurer på om du skal slå deg til ro med din kjære, eller om du ska gjøre en innsats for å finne en partner i helge, kan vi gi deg noen gode grunner for hvorfor.

Norges single samles her!

1) En varm klem gjør underverker i en kald desembernatt.

2) Er du et sted der det er hengt opp en misteltein, så sørg for at du kun passerer under denne sammen med din utvalgte. Hvis ikke kan det hende du må kysse mange «ikke-magiske» frosker.

3) Å få gaver fra en du er forelsket i eller elsker er noe av det beste i verden. Det er i hvert fall den

gaven vi gleder oss mest til å åpne, og som setter litt ekstra krydder på julen, uansett hva innholdet måtte være.

4) Ønsker dere begge å stikke av fra hele julefeiringen, er det mye bedre å gjøre det sammen, enn alene. Dra til en varm strand og gi dere selv en skikkelig avslappende ferie med stor F.

5) Det å kjøpe noe hyggelig til en du har følelser for er nesten like hyggelig som det å få en gave selv. En av livets enkle gleder er nettopp det å glede en annen, og spesielt til en person du vet er veldig spent på hva du vil gi.

6) Champagne smaker så mye bedre når du deler den med noen du liker å være sammen med.

7) Følelsene man har når man er forelsket er det nærmeste du noensinne vil komme den følelsen du kjente når det var jul og du var 6 år.

8) Hva er vel poenget med nytt og sexy undertøy, om du ikke har noen å vise det frem til? Hverken katten eller julenissen teller her, og dersom du flørter med sjefen så gjelder ikke det heller.

9) Det er mye hyggeligere å spille scrabble med kjæresten enn med PC`en, selv om du på vår nye spillsite King faktisk kan spille mot mennesker fra hele verden.

10) Det er ikke like kjedelig å rydde opp etter en fest, om du har en å gjøre det sammen med. Enda bedre er det om din partner er så betatt av deg at han foreslår at han kan ta det hele, mens du kan gå å nyte et varmt og deilig boblebad, en god bok og er glass med noe som gjør deg godt.

Møt en spesiell i kveld! Søk etter din drømmepartner på Side2 Match.

(Kilde: Jane Hoskyn)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere