RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Finn kjærligheten i 2008

Sist oppdatert:
Det nye året betyr nye muligheter – også for kjærligheten.

(Side2)Ønsker du som mange andre å finne kjærligheten i 2008? Følg disse tipsene fra HappenMagazine og øk dine sjanser for å finne den rette.

Endre innstillingen din
Sørg for at du har en positiv innstilling når du leter etter kjærligheten uansett om du er ute på byen, er på date eller flørter online. Ikke fokuser på negative ting eller tenk at det er noe galt med alle single menn og kvinner. Ved å tenke positivt vil også verden bli mer positiv.

Bryt dårlige mønster
Fortsetter du å date en person selv om du føler at noe er galt? Slutt med det. Om du føler at en person ikke er den riktige for deg, på lang sikt, avbryt kontakten. Om du sløser bort tiden din på å være i et forhold som ikke er riktig for deg vil du ha mindre sjanser for å møte den rette.

Senk tempoet
For høyt tempo kan fort føre til hodepine og lite veloverveide beslutninger. Å bruke tid på å bli kjent med en person er vitalt for å bygge et sunt forhold. Ikke alle sider ved en person eller et forhold kommer opp til overflaten med det første og du må minst forvente å bruke 3 måneder på å bli ordentlig kjent. Gjør du dette øker du sjansene for å finne den riktige for deg og vil bedre kunne identifisere om dere passer sammen.

Lev livet ditt
Ta av deg av hva livet har å by på og nyt det. Om du lever livet ditt basert på hva du tror andre synes du skal gjøre vil du heller ikke være åpen for å møte kjærligheten – i alle fall ikke den store kjærligheten. Kort og dot - vær deg selv.

Stol på magefølelsen
De fleste av oss bør bli finlkere til å stole på magefølelsen fordi den ikke blir overdøvet av all støyen rundt deg. Har du en plagende følelse i mageregionen om at dette ikke er riktig person for deg bør du ta dette til etterretning når du vurderer dine forhold.

På jakt etter kjærligheten? Finn den her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere