RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Faksimile

Finner du tre feil?

Sist oppdatert:
Hva er det som ikke stemmer med bildet av Stoltenberg-regjeringen på regjeringens hjemmeside?

Statsminister Jens Stoltenberg presenterer seg og sin regjering på Regjeringen.no. Men noe er galt. Kan du finne feilen?

To år er gått siden Jens Stoltenberg presenterte sin andre regjering på Slottsplassen. Siden har det vært ommøbleringer, men på regjeringens egne nettsider er alt som før.

Gruppebildet som er tatt av en samlet regjering i oktober 2009 er ikke skiftet ut, til tross for et og annet statsrådskifte siden den gang.

Justisminister og Ap-statsråd Knut Storberget er byttet ut og Grete Faremo har tatt hans plass. Inn som forsvarsminister kom Espen Barth Eide.

Olje- og energiminister Terje Riis-Johansen fra Senterpartiet er for lengst byttet ut med partifelle Ola Borten Moe. Det skjedde i mars i år.

På Statsministerens kontor forteller de at det skal tas et nytt gruppebilde av regjeringen, men at det ikke vil skje på denne siden av jul.

- Men så snart vi har et nytt bilde, skal vi legge det ut på nettsidene, forsikres det.

Det understrekes at det ikke er så ofte at hele regjeringen er samlet og at det derfor byr på en del praktiske problemer å ta et slikt bilde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere