RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Finner livspartneren på nett

Sist oppdatert:
Stadig flere nordmenn søker etter sin sjelevenn på nett, og resultatene lar ikke vente på seg.

TV 2 Match er den norske delen av Europas største dating-tjeneste på nett. Til enhver tid er det over 10.000 mennesker pålogget samtidig fra hele verden, og flere titalls tusen nordmenn er aktive medlemmer hver eneste uke.

- Dette er den mest seriøse tjenesten man kan bruke for å finne sin sjelevenn, sier Elin Reitan som er ansvarlig for TV 2 Match. Her er det voksne mennesker som søker en livspartner.

- Vi ser også at det er stadig flere som ser viktigheten av å ha et seriøst, voksent alternativ.

TV 2 Match får hele tiden tilsendt e-poster av mennesker som har møtt hverandre gjennom tjenesten. Under gjengis to eksempler:

«Jeg søkte igjennom profilene deres etter en person som kunne matche mine «umulige» krav til menn. Jeg ble svært overrasket da jeg faktisk fant en person som matchet. Etter at vi begynte å prate sammen fant vi faktisk ut at vi passet perfekt. Vi har nå gått ut sammen i åtte måneder og kunne ikke vært lykkeligere. Jeg ønsket bare å takke dere for at dere tilbyr en internettside som faktisk har gjort dette mulig for meg og alle andre der ute som også leter etter en partner. Tusen takk, det virker faktisk!»

Her kan du besøke TV 2 Match

«Jeg hadde vært alene i 11 år og oppdratt 4 barn. Jeg ønsket meg et mer aktivt liv og benyttet meg av Internettsidene deres for å se meg om etter en reisepartner. Jeg hadde blitt såret tidligere og gikk derfor veldig forsiktig frem siden jeg ikke stolte på menn lenger.


Jeg begynte å prate med noen på siden deres og det var spesielt en som skrev hver dag og ikke bodde så langt unna meg. Vi hadde begge den samme humoristiske sansen og likte de samme matrettene. Samtidig hadde vi begge et ønske om å reise og oppleve nye ting.

Da jeg bestemte meg for å møte denne personen ble barna mine skeptiske og redde for at jeg kunne ende opp i en farlig situasjon. Vi ble enige om å spise lunsj sammen i byen og barna mine ble med meg og satte seg på et annet bord i den samme resturanten som vi skulle møtes i. Under måltidet kom barnebarnet mitt bort til oss flere ganger og sønnen min måtte hele tiden unskylde henne.

Mot slutten av lunsjen ble det så morsomt at jeg måtte inrømme at familien min faktisk var med meg for å passe på. Dette syntest han var veldig morsomt og ble rørt av at jeg hadde en familie som brydde seg så mye om meg.

Vårt andre møte fant sted i dyreparken hvor han hadde med seg sin datter, mens jeg hadde med meg min datter og barnebarn. Vi hadde en deilig dag sammen og da jeg kom hjem så jeg på en video min datter hadde tatt av oss og jeg skjønte at jeg ville fortsette å treffe denne personen.

Vårt tredje møte fant sted alene på en restaurant og vi tilbrakte natten sammen. Uken etter dro vi på campingtur med hans datter og noen andre venner og etter det har vi vært uadskillelige. Jeg føler at jeg har funnet min perfekte partner. Vi liker den samme maten, musikken og aktivitetene og det er nesten ingenting i livet vi ikke har det samme synet på. Jeg trodde aldri at det fantes en mann der ute som kunne møte mine forventninger slik som dette.

Vi planlegger nå å tilbringe resten av livet sammen og jeg har aldri vært så forelsket i noen andre før. Vi snakker ofte om vår skjebne og at vi tror vi var ment for hverandre siden vi møttes på et tidspunkt i våre liv som gjorde alt perfekt. Neste uke drar vi på en ti dagers ferie til Vanuatu og jeg vil bare få lov til å takke for muligheten vi fikk til å møte hverandre på deres Internettside. Jeg har funnet min sjelevenn - tusen takk!»

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere