Gå til sidens hovedinnhold

Finnes PS3 Slim likevel?

En sonyansatt kan ha avslørt seg.

(Spill): I mai svirret rykter om at Sony har planer om å lage en ny og mindre versjon av Playstation 3. Ryktene ble forsterket da en serie bilder, tilsynelatende fra en fabrikk som lager den nye maskinvaren, dukket opp.

Mer fra Spillmagasinet

Sony Playstation har offisielt benektet at de på det nåværende tidspunkt har planer om å redesigne PS3, men det sier ingenting om hva fremtiden vil bringe. Sony har forminsket og forbedret både Playstation 2 og Playstation Portable, og det er ikke helt utenkelig at det samme vil skje med Playstation 3.

Med overskriften «PS3 Slim Bekreftet?» melder IGN.com at en samtale mellom en ansatt i Sony og en troverdig kilde i spillbutikkjeden Gamestop kan tyde på at designforbedringen er en realitet.

Da kilden i Gamestop brakte bildene av PS3 Slim på banen skal personen i Sony ha blitt overrasket over at bildene «var publisert allerede». Så snart representanten forstod at det kun var snakk om et rykte ville imidlertid personen ikke snakke mer om det, skriver nettsiden.

LES OGSÅ: Microsoft: - Dette er tull

IGN.com undrer seg om reaksjonen tyder på at PS3 Slim er mer enn bare et rykte, men skriver samtidig at en bør ta informasjonen med en klype salt.

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.

Kommentarer til denne saken