Fire biler involvert i trafikkulykke på E6

Det var lange køer etter en ulykke på E6 ved Rygge. En bilist tok en slu manøver for å unngå køen. Det ble en dyr affære for vedkommende.

18.04.19 15:55

(Moss Avis): - Bilfører legger seg ut i køen og kjører forbi flere biler på høyre side (vegskulderen). Bøtelegges etter trafikkreglenes §12, med 6.800,- kr, meldte Øst politidistrikt på Twitter.

Det var en ulykke med flere biler involvert som forårsaket først at veien ble stengt, og at det ble lange køer i ettertid.

- Det skal være snakk om en trafikkulykke med fire biler involvert. Vi har ikke full oversikt over skadeomfanget ennå, men det skal ikke være for alvorlig, sa vaktleder Atle Rønning på Øst 110-sentralen.

Han vil ikke spekulere på årsaken til ulykken eller om det er biler involvert som er på vei til rånefesten i Sverige.

- Det er det for tidlig å si noe om. Men ulykken skaper nok trafikale problemer, sa Rønning.

Politiet i Øst meldte 12:55 om at det ikke var noen personskader, men de advarte også mot lange køer på E6 etter ulykken.

Like etter klokken 13.00 opplyste politiet på Twitter at en dame og hennes barn er kjørt til legevakta i Moss for sjekk, og at det er full stans i trafikken.

Klokken 13:25 kunne operasjonsleder Tom Sandberg ved Politiet i Øst fortelle at ulykken skal ha skjedd rett ved avkjøringen til gamle Moss lufthavn Rygge.

- Det er snakk om påkjørsler bakfra. Og det er bare å anmode alle bilister om å holde god avstand. Dere kommer ikke noe fortere frem likevel, sier Sandberg.

Han la til at det er mye trafikk på E6 sørover skjærtorsdag, og at folk må ta det med ro.

Les flere saker fra Moss Avis.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.