RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
MANGE PAR: Gwyneth elsker sine sko og har med seg mange på tur. Fra høyre; ankelstiletter fra Givenchy, sko fra Christian Louboutin og de siste er fra Alexander McQueen.
MANGE PAR: Gwyneth elsker sine sko og har med seg mange på tur. Fra høyre; ankelstiletter fra Givenchy, sko fra Christian Louboutin og de siste er fra Alexander McQueen. (Getty Images/ Splash News)

Fire dager - sju sexy sko

Sist oppdatert:
Gwyneth Paltrow har uten tvil skodilla - se hennes sju fantastiske stiletter her!

(SIDE2): På bare fire dager brukte filmstjernen som er aktuell med filmen «Iron Man» hele sju superhotte hæler.

Gwyenth Paltrow (35) har dermed bevist at hun uten tvil har en skofetisj. Hælene er nemlig ikke akkurat rimelige og samtlige er designet av store designere - Alexander McQueen og Christian Louboutin er blant de som smykker hennes føtter.

Se skoene nederst i saken!

Sexy
35-åringen rocket virkelig den røde løperen i London i helga da hun promoterte sin nye film. Den kort silkekjole ble toppet med ultrasexy sko fra Alexander McQueen - sorte satengstilletter med butt tupp. Hurra!

Tidligere på dagen ble Gwyneth observert av den britiske avisen The Daily Mail da hun ankom hotellet iført frekke gladiatorhæler signert Givenchy. Store spenner smykket skoene og tåneglene var malt sorte.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Mer glamorøs
Den siste tiden har filmstjernen endret stil fra en dus, klassisk stil til en råere, mer edgy look. Hun har klippet det lange, blonde håret kortere - noe som gjør henne tøffere. Sort er også et stikkord, korte kjoler, lakk og skyhøye stilletthæler er med i stilendringen.

I Roma denne uken ankom hun den røde løper i de høyeste hælene vi har sett denne uken - sorte og beige blondestilletter signert den italienske designeren Giuseppe Zanotti til en ultrakort sort minikjole. Jepp, Gwyneth har definitivt endret stil.

Lakkboots
I den italienske hovedstaden viste hun seg også i et par sorte hæler med litt butt tupp, mens da hun besøkte Hollywood i helgen viste seg i Burberrys lakkankelboots med snøring.

Gwyneth har selvsagt som samtlige kvinnelige stjerner en forkjærlighet for Christian Louboutins signatursko. Sorte lakksko med rød bunn hører med i enhver respektabel stjernegarderobe og hun skiftet fra ankelboots i lakk til Christians lakksko iløpet av dagen i Berlin.

Daily Mail har også spottet stjernen i vanvittig høye hæler fra en lite kjent designer ved navn Paccini. Skoene ble brukt da hun forlot et hotell i Paris og hun måtte holde seg fast i livvakten for å klare å gå...

Dama har uten tvil sans for sko - og akkurat nå kan vi bare misunne og nyte synet av de vakre stillettene. Fire dager og sju par sko. Det er bare å bøye seg i støvet.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere