Fire menn tatt for drap

Foto: Larsen, Håkon Mosvold (Scanpix)

Fire litauiske menn er mistenkt etter at en mann ble funnet død i en bil i Sande onsdag.

29.04.11 18:03

Politiet har pågrepet fire menn. De er mistenkt for å stå bak drapet på en mann som ble funnet i en bil i Sande onsdag formiddag. Mannen ble onsdag funnet i en litauenregistrert bil som var gjensatt på en parkeringsplass ved E18 i Sande kommune i Vestfold, opplyser politiet i Søndre Buskerud i en pressemelding fredag.

Mennene er henholdsvis 25, 25, 26 og 34 år gamle. Bilen som den døde mannen ble funnet i, vet man har reist fra Riga til Stockholm 14. april. Det var fire litauiske personer som da befant seg i bilen.

Pågrepet i Arendal
De fire mennene ble sent onsdag formiddag pågrepet i Arendal for vinningskriminalitet og trafikkforseelser. Tre av disse fire var identiske med de som ble registrert som reisende mellom Riga og Stockholm 14. april.

Fraktet til Drammen
De fire mennene er nå fraktet til Drammen, hvor de inntil videre vil sitte fengslet.

Mannen som ble funnet død i bilen, er ennå ikke identifisert. Han skal være mellom 30 og 40 år gammel og påført ytre skader i form av stump vold mot hodet. Politiet vil ikke si noen om hvordan han har blitt påført skadene.

- Det videre arbeidet nå vil gå ut på å sikre spor som kan klargjøre hendelsesforløpet. Politiet vil fortsette det tekniske arbeidet på bilen mannen ble funnet i. Vi vil også fortsette avhørene av vitner og sjekke nye opplysninger som kommer inn nå som vi har foretatt disse pågripelsene, sier lensmann i Sande, Svein Kristensen i en pressemelding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.