RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fire på rad for damene?

Sist oppdatert:
Lørdag kl. 14.00 spiller Vålerenga mot Sandviken i Vallhall. Gjestene fra Bergen har innledet serien meget sterkt, og kommer til Vallhall med to solide seire i bagasjen.

Av vif-damefotball.no

Sandviken slo først Kolbotn, og nå sist overbeviste de med å ta tre poeng mot Røa. Laget styrket stallen før årets sesong, og ligger på 5. plass på tabellen. Som nyopprykket har også Vålerenga innledet sterkt. VIF-damene ligger på plassen bak Sandviken, og har tatt ti poeng på de fire siste kampene. I forrige runde vant Enga 3-1 mot Kolbotn.

- Selvfølgelig har tre strake seire løftet lagets selvtillit og energi i riktig retning, sier hovedtrener Cecilie Berg-Hansen.

Selv om hun liker det hun ser av troppen, mener spillerne ser pigge ut og ser at konkurranseinstinktet lever på hver eneste trening, er hun, som vanlig, nøktern før kamp.

- Vi er ydmyke og vet godt at det kreves en god prestasjon for å ta en ny seier. Sandviken er et bra lag som har en av seriens giftigste målscorere i Melissa Bjånesøy.

Berg-Hansen mener publikum kan forvente en god kamp.

- Lagene står godt til hverandre, og det er alltid gode spilleforhold i Vallhall.

I en treningskamp på La Manga før seriestart, endte tilsvarende oppgjør 2-2.

Vålerenga-fans, som også ønsker å se herrelagets kamp mot Hønefoss kl. 18 samme dag, har alle muligheter til å få med seg det klubben har valgt å kalle ”dagens dobbel”. Hvordan kan du lese mer om her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere