Gå til sidens hovedinnhold

Fire pågrepet etter knivstikking i Oslo

En ung mann er alvorlig skadd etter at han ble knivstukket på Furuset i Oslo mandag kveld. Politiet har pågrepet fire personer.

– Vi har pågrepet fire personer vi mistenker har vært involvert i hendelsen, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet ble varslet om knivstikkingen av AMK klokken 20.56. Seks-sju minutter senere var politipatruljer og ambulanse på stedet.

En ung mann ble knivstukket flere ganger i kroppen, opplyser politiet. Han ble fraktet til sykehus. Han var bevisst etter knivstikkingen, men var tilsynelatende alvorlig skadd. Klokken 22.30 var tilstanden hans alvorlig, men stabil, og han skulle straks opereres.

Krimvakta i Oslo-politiet sier til NTB litt før klokken 1 at de fortsatt jobber med å skaffe seg oversikt over saken.

Det var mange personer på stedet, og flere kom til etter hendelsen. Politifolk på Furuset jobbet etter hendelsen med å skaffe oversikt over hvem som hadde vært involvert og hvilken rolle de forskjellige har hatt.

Operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo-politiet vil ikke bekrefte eller avkrefte om de involverte tilhører et kjent gjengmiljø.

– Det jeg kan si, er at mange menn i slutten av tenårene har vært på stedet både under og etter hendelsen. Vi har snakket med mange vitner. Mange av dem har tilknytning til området. Vi foretar avhør og sikrer andre spor, sier Hekkelstrand.

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på iPhone her

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på Android-telefon her

Les også

Nora Mørk krever 150.000 kroner av samtlige bildetyver

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet