Gå til sidens hovedinnhold

Fire pågrepet etter ran

Oslo-politiet mener å ha pågrepet gjerningspersonene som slo til mot et bolighus på Hellerud natt til mandag.

Oslo politidistrikt har pågrepet fire menn i tilknytning til grovt ran på Hellerud i Oslo natt til i dag, der flere personer brøt seg inn hos en familie.

- Vi er tidlig i etterforskningen av saken, men vi mener det er skjellig grunn til mistanke mot de pågrepne, sier politiinspektør Gro Smedsrud ved Manglerud politistasjon ifølge en pressemelding.

De fire er siktet for grovt ran.

En person, en mann i 30-årene, ble kjørt til sykehus etter å ha blitt slått med balltre eller jernstang da ranere slo til mot en bolig i Hellerudveien i Oslo ved fire-tiden mandag morgen. Vedkommende skal ha blitt påført et brudd i nesen og blitt tildelt flere slag mot kroppen.

Ingen skal ha blitt påført alvorlige fysiske skader, men i alt fire personer ble kjørt til legevakt eller sykehus, en av dem for sjokkskader, ifølge politiet.

Politiet som rykket ut etter ransalarmen ble møtt av flere personer med slagskader og flere som var i sjokk. Det var også en ti år gammel gutt til stede da de brutale ranerne slo til, knuste ruter og tok seg inn i boligen.

- Gutten slapp fysisk uskadd fra dramaet, sier politiinspektør Gro Smedsrud til Nettavisen. Hun opplyser at barnet ikke ble angrepet fysisk.

.

Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene