Fire personer pågrepet for gruppevoldtekt

Foto: Alexander Winger (Mediehuset Nettavisen)

Fire personer i alderen 16 – 20 år er pågrepet for gruppevoldtekt.

20.04.13 15:53

Fire personer i alderen 16 – 20 år er pågrepet for gruppevoldtekten som skjedde inne i et parkeringshus på Grønland natt til søndag 14. april.

Les også: - Kvinne voldtatt av flere menn i parkeringshus

Personene ble pågrepet av en årvåken politipatrulje som gjenkjente personene etter en intern etterlysning i politiet, skriver politiet i en pressemelding.

- Det pågår avhør av de pågrepne, og det vil fortløpende bli vurdert om de skal framstilles for varetektsfengsling i morgen, sier Andreas Strand, politiadvokat i Oslo politidistrikt.

Avhørene av de pågrepne vil fortsette utover kvelden. Politiet har derfor ikke mer informasjon før etter varetektsfengslingen på lørdag, står det videre i pressemeldingen.

Flere episoder samme helg
Natt til mandag ble en annen kvinnen funnet med avrevne klær i Breigata på Grønland. Politiet frykter at også hun kan ha blitt utsatt for en voldtekt.

- På grunn av tilstanden til kvinnen og med tanke på hvordan klærne hennes så ut, så har vi grunn til å tro at hun ha blitt utsatt for et seksuelt overgrep, sa Øyvind Torgersen ved Krimvakta i Oslo politidistrikt.

Politiet har uttalt at de ikke har grunn til å tro at det er noen sammenheng mellom de to episodene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.