Fire personer tatt for ran

Politiet har pågrepet fire personer etter ranet av DnB NORs filial på Lier.

Det var ved 13-tiden fredag 11. februar at to maskerte personer tok seg inn i DnB NORs filial på Lier i Buskerud og truet de bankansatte med våpen. Ranerne forsvant fra stedet i en stjålet Mazda påsatt falske kjennetegn. Denne bilen ble senere på dagen funnet på Tranby i Lier.

Fire menn er nå pågrepet, melder Søndre Buskerud politidistrikt. Tre av mennene ble pågrepet tirsdag 31. mai på ulike steder i Drammen, Lyngdal og Oslo. De tre mennene er henholdsvis 27, 29 og 32 år gamle og har russisk statsborgerskap. Den fjerde ble pågrepet på fredag i Nordre Buskerud politidistrikt. Han er 27 år.

- Det har vært et omfattende etterforskningsarbeid som nå resulterer i disse pågripelsene. Lier lensmannskontor har brukt lang tid på å kartlegge informasjon rundt hendelsen. Lier lensmannskontor har fått bistand fra Grenseløs-samarbeidet og flere andre enheter i Søndre Buskerud politidistrikt. Lier lensmannskontor har også fått bistand fra Kripos, og hatt samarbeid med Agder politidistrikt, sier etterforskningsleder Dag Sveaas ved Lier lensmannskontor.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag