*Nettavisen* Nyheter.

Fire skadd i knivstikking på kjøpesenter i Manchester

Mann i 40-årene pågrepet og siktet for terrorisme.

11.10.19 16:25

Fire personer ble fredag angrepet med kniv av en mann inne på kjøpesenteret Arndale i Manchester nordvest i England. To kvinner, den ene 19 år gammel, er ifølge politiet sendt til sykehus med skader etter å ha blitt knivstukket. Tilstanden til begge kvinnene blir beskrevet som stabil.

Politiets antiterror-enhet leder etterforskningen, og fredag ettermiddag melder Sky News at mannen er siktet mistenkt for terror.

Angrepet skjedde rett utenfor kleskjedens Next-butikk Arndale-senteret i sentrum av Manchester, melder BBC News.

En mann i 40-årene er pågrepet, mistenkt for å stå bak angrepet, melder Greater Manchester Police. Politiet bekrefter at flere mennesker er stukket ned.

En video som sirkulerer på nettet viser en person som blir holdt nede av politi med elektrosjokkvåpen. Opptaket er gjort i Church Street utenfor kjøpesenteret, melder lokale medier.

Helsepersonell på stedet opplyste tidligere til avisa Manchester Evening News og journalister på stedet at fire mennesker var knivstukket på Starbucks-kafé på stedet, melder NTB.

Det er ikke kjent hvem gjerningsmannen er eller hva som er motivet bak angrepet.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Et bilde fra en video lagt ut av @GrizzleMarine viser politifolk som løper gjennom Arndale Center der flere mennesker skal ha blitt knivstukket fredag. Foto: @grizzlemarine (Pa Photos)

Manchester Evening News melder klokka 13.13 at politiet har sperret av Exchange Square og at det er mange kjøretøy fra nødetatene på stedet.

Klokka 12.40 melder Manchester Evening News at politiet holder alle muligheter åpne når det gjelder hva som ligger bak angrepet.

Kort tid etter melder avisas reporter at det er helikoptre over stedet.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Kjøpesenteret Arndale ligger sentralt i Manchester. Foto: Faksimile (Google Maps)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.