RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fire skutt og drept i Aurora i USA

Sist oppdatert:
Washington (NTB-AFP-Reuters): En væpnet mann skjøt og drepte tre personer før han selv ble skutt av politiet i et skytedrama i Aurora i den amerikanske delstaten Colorado.

Gjerningsmannen barrikaderte seg natt til lørdag inne i en bolig og holdt flere personer som gisler, ifølge en lokal TV-kanal. Flere hus i nabolaget ble evakuert og veier stengt av sikkerhetshensyn mens dramaet pågikk.

Mannen skjøt flere ganger mot en politibil utenfor huset. Spesialtrente polititjenestemenn skal ha forsøkt å forhandle med gisseltakeren i flere timer uten hell.

- Like før klokka 9 dukket han opp i et vindu og begynte igjen å skyte mot politiet. Denne gangen besvarte tjenestemennene skuddene og traff den mistenkte, heter det i en uttalelse fra politiet.

Da politiet senere gikk inn i huset, fant de gjerningsmannen død, i tillegg til to menn og en kvinne som var blitt skutt og drept. Ofrene ble ikke umiddelbart identifisert.

En fjerde person skal i løpet av gisseldramaet ha klart å komme seg ut og varslet myndighetene om situasjonen, ifølge lokale medier. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere