RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fire til legevakt etter brann i Oslo

Brannen skyldtes trolig tyvkobling av det elektriske anlegget.

To voksne og to barn ble natt til onsdag sendt til legevakten for kontroll etter en brann i en leilighet på Høybråten i Oslo, melder NTB.

Politiet fikk først melding ved 23-tiden om røyk eller gnist fra et tak på en bolig nær Høybråten stasjon. Flere beboere valgte å evakuere seg selv, opplyste operasjonssentralen i Oslo politidistrikt.

En time senere ble det klart at det kun var gnister som hadde oppstått, i forbindelse med et strøminntak. Hafslund sendte mannskaper til stedet for å undersøke saken videre, og i mellomtiden kunne de evakuerte flytte inn igjen. Ingen var skadd.

Ved 3.30-tiden fikk politiet ny melding om røyk fra det samme stedet. Framme på stedet oppdaget nødetatene at det var brann i en ubebodd leilighet. Fire personer som oppholdt seg i bygningen, blant dem to barn, ble sendt til legevakten for sjekk.

– Årsak til røykutviklingen er trolig tyvkobling av det elektriske anlegget i første etasje, opplyser politiet.

Hafslund så seg nødt til å koble fra strømmen til hele bygningen, og i påvente av reparasjoner måtte beboerne finne andre steder å tilbringe natten. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere