*Nettavisen* Nyheter.

Fire til legevakt etter brutalt ran

Foto: Svein Gustav Wilhelmsen

Fire personer ble kjørt til legevakt etter ranet i Hellerudveien i Oslo.

14.02.11 12:25

En person, en mann i 30-årene, ble kjørt til sykehus etter å ha blitt slått med balltre eller jernstang da ranere slo til mot en bolig i Hellerudveien i Oslo ved fire-tiden mandag morgen. Vedkommende skal ha blitt påført et brudd i nesen og blitt tildelt flere slag mot kroppen.

Ingen skal ha blitt påført alvorlige fysiske skader, men i alt fire personer ble kjørt til legevakt eller sykehus, en av dem for sjokkskader, ifølge politiet.

Knuste ruter
Politiet som rykket ut til adressen i Hellerudveien i Oslo etter ransalarmen ble møtt av flere personer med slagskader og flere som var i sjokk. Det var også et barn til stede da de brutale ranerne slo til, knuste ruter og tok seg inn i boligen, melder Oslo politidistrikt.

- Barnet var en ti år gammel gutt som var på stedet sammen med far og stemor. Gutten slapp fysisk uskadd fra dramaet, sier politiinspektør Gro Smedsrud til Nettavisen. Hun opplyser at barnet ikke ble angrepet fysisk.

Politiet fikk melding om ranet klokka 04.25. Da skal ranerne ha vært i ferd med å slå seg inn. Da politiet kom til stedet kort tid etterpå, var gjerningspersonene borte.

Ingen er så langt pågrepet etter ranet, melder politiet til Nettavisen klokka 09.15.

Vold og trusler
Gjerningspersonene skal ha utøvd vold mot flere og fremsatt alvorlige trusler.

Ukjent utbytte
Det er foreløpig ikke kjent hva som eventuelt var utbyttet av ranet. Ranerne blir beskrevet som fire eller fem personer, mulig østeuropere, som var kledd i mørke klær med hetter. De dro av gårde i en mørk bil, opplyser operasjonsleder Tore Solberg ved Oslo politidistrikt ifølge en pressemelding.

Politiet jobbet mandag morgen med å sikre spor på stedet og avhøre de fornærmede.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag