RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fire tiltalt for gjengvoldtekt av kvinne i Kristiansand

Saken kommer opp for Kristiansand tingrett. Illustrasjonsfoto: Tor Erik Schrøder
Saken kommer opp for Kristiansand tingrett. Illustrasjonsfoto: Tor Erik Schrøder (NTB Scanpix)

Fem personer er tiltalt i en sak der en kvinne i 20-årene skal ha blitt voldtatt og mishandlet i Kristiansand i fjor. Fire av dem er tiltalt for voldtektene eller medvirkning til det.

Saken kommer opp for Kristiansand tingrett 26. mai, skriver Fædrelandsvennen.

Ifølge tiltalen tvang to kvinner og tre menn offeret inn i en leilighet i Kristiansand natt til 19. juli 2014. Kvinnen skal ha fått håndjern på seg og blitt slått med en trestokk, sparket i hodet og fått fingrene klemt med tang.

Hun skal også ha blitt voldtatt, først av tre personer og så enda en gang av to av dem. I tillegg er to personer tiltalt for å ha vært til stede og oppmuntret til det siste overgrepet.

Ifølge Fædrelandsvennen er saken knyttet til et rusmiljø, og volden skal ha skjedd for å presse kvinnen i 20-årene til å betale en narkotikagjeld på 15.000 kroner til en av de tiltalte. Hele eller deler av hendelsen skal ha blitt filmet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere