RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Shutterstock

Fire ting han skjuler for deg

Det er noen ting selv de ærlige ikke vil avsløre.

(SIDE2): Ærlighet varer lengst – som oftest. Men en gang iblant ser både kvinner og menn sitt snitt til å dra en liten hvit en.

LES MER OM FORHOLD HER

Om den bakenforliggende årsaken til den mer eller mindre uskyldige usannheten er sjenanse eller skam, vites ikke, men Cosmopolitan mener i hvert fall at han holder følgende skjult for deg:

Vennene hans er griser
Om vennene hans er skjørtejegere, bredmunnet og uforbederlige ungkarer, så kan du vedde på at det ikke når dine ører. I det minste tror ikke partneren din at du oppfatter det. Han vil aldri henge ut sine egne, og vil nok prøve å sette sine kompiser i best mulig lys uansett hva som er den harde virkeligheten. Kanskje han er redd for at du vil oppfatte ham som en av dem og ikke den gromgutten han prøver å gi inntrykk av å være ovenfor deg?

Han har fått sparken
Få ting kan ta knekken på en manns ego som det å bli tvunget ut av arbeidslivet. Din mening betyr mye, og stoltheten hans går som oftest seirende ut av kampen med ærligheten om dette er tilfellet. Selv om han er åpen på alle andre områder, så vi forståelse for reaksjonen hans om han skulle få en fot bak av sin overordnede.

Han frykter at du er for god for ham
Mange menn frykter at du skal innse det faktum at du rett og slett er «out of his league». Det er ikke nødvendigvis slik, men mange – det gjelder begge kjønn - går rundt med en mer eller mindre rasjonell frykt for at partneren skal oppdage denne lille hemmeligheten. Og han vil aldri si til deg at han er av den oppfatning at du egentlig er for god for ham.

Familien hans er gal
Disfunksjonelle familier er dessverre ikke like morsomt i virkeligheten som på TV, og galgenhumoren sitter alt annet enn løst når man må oppleve dem på nært hold. Menn antar at familieforhold er viktige for kvinner, og hvis hans familie er i overkant eksentrisk, så frykter han at det kan begynne å skurre mellom dere. Men husk på at eplet kan falle langt fra stammen.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere