RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fire Tufte-nerder trekker seg

Sist oppdatert:
Fire av de gamle Tufte-gutta skal ikke delta på sesong to av «Heia Tufte», og dermed blir det åpent for nye nerder å komme med. Hva spillerne og seerne kan vente seg, er hemmelig.

(SIDE2): Det er klart for en ny runde med suksessen «Heia Tufte», som i snitt hadde 680.000 tv-seere.

Men de fire Tufte-spillerne, kaptein Vebjørn Koksvik, Kai Simon Fredriksen, Stian Birger Lindhom, Petter William Hansen og Trym, som forlot serien tidlig i fjor, blir ikke med på en ny runde av serien. Avgjørelsen er tatt utifra samtaler med spillerne.

- Hele den gamle gjengen har vært gjennom en ny casting-prosess, og vi har kartlagt motivasjonen. Så det er en helhetlig vurdering, der blant annet motivasjon og praktiske muligheter ligger til grunn, opplyser presseansvarlig for «Heia Tufte», Vivi R.Trøsvik.

Nå søker TVNorge etter fem nye nerder med sære interesser til tv-suksessen. Fristen er allerede 16.mars.

Ofra livet

- Vi har ofra liv, helse, kjæreste og jobb, så det er bra det endelig ble en sesong til, sier Thor Joachim.

- Ikke skryt på deg kjæreste, svarer Thorstvedt spøkefullt.

I ekte varm og lattermild Tufte-stemning møtte trener Erik Thorstvedt til pressekonferanse mandag formiddag i TVNorges lokaler sammen med de kjente Tufte-spillerne Lars Olav Karlsen, Martin Bull Gudmundsen og Thor Joachim Haga. De er alle fire klar for sesong to av tv-serien.

Men det er ennå uklart hva den nye sesongen kommer til å inneholde. Fotball-elementet vil bli værende, men hvilket lag de skal møte i løpet av serien og hvem de fem nye spillerne blir er ennå ikke satt.

- Det foreligger planer. Men det skal være overraskelseser for seerne og gutta. Vi kan ikke si for mye om hva som venter dem, sier Trøsvik. Men hun legger til at noe av det som er nytt er de fem nye spillerne og spenningen rundt hvordan disse vil bli mottatt av den etablerte Tufte-gjengen.

Martin er på sin side glad for at han ikke får vite hva som kommer til å skje.

- Håper jeg ikke får vite ting før jeg må det, sier han og ber spøkefullt det oppmøtte pressekorpset om å advare ham om det kommer ting i avisen han egentlig ikke skal få vite før ved et senere tidspunkt.

Var i tvil

Erik Thorstvedt skal fortsette å trene de klønete spillerne, men han innrømmer overfor side2 at han var noe i tvil før han takket ja.

- Hvis det hadde blitt bare for å melke kroner, så ville jeg ikke vært interessert. Men det ser ut som det blir gøy, hovedsaken er at det skal være gøy, sier Thorstvedt.

Han mener det blir mer trøkk og litt større utfordringer i den nye sesongen. Han tror ikke spillerne har blitt for gode og mener det fremdeles blir festligheter på banen.

- De har sluppet seg nedpå reint fysisk. De har langt igjen og mye å gå på, sier han og legger til at den store utfordringen i år blir å score mål.

- I første sesong var det mye organisering i forsvar, nå blir den store utfordringen å få ballen inn. Vi skal jobbe mer med å score mål.

- Det er mulig det blir litt tøffer trening, men vi skal holde oss til at det beste er godt nok for oss, sier Tufte-treneren.

«Å reise meg fra sittende stilling uten å ta armene til hjelp var noe nytt»

Martin under pressekonferansen om hvordan hans fysiske form ble under «Heia Tufte»-deltakelsen.

Mer ekte

Lars Joachim gleder seg til en ny runde med serien og tror det blir en mer ekte sesong.

- Vi er mange av de samme som i fjor, og er trygge på tv-produksjonen. Det blir mer ekte og vi slipper nervøsiteten, sier Lars Joachim til side2.

Han gleder seg til å sette i gang igjen, men er noe usikker på den fysiske formen.

- Jeg gleder meg, men vet null og niks, sier han.

- Jeg er nysgjerrig på formen, men trenger ikke mye trening før jeg er der jeg var, mener Lars Joachim.

«Heia Tufte» har sendestart til høsten, datoen er ennå ikke satt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere