*Nettavisen* Nyheter.

Fire ukers fengsling for fire etter drapet i Arendal

Arendal (NTB): Alle de fire siktede etter drapet på en 42 år gammel mann i Arendal, er varetektsfengslet i fire uker. Politiet tror en av dem er hovedmannen.

13.08.12 18:56

- Agder tingrett har bestemt at de fire, to menn og to kvinner, ilegges full isolasjon i de to første ukene. I tillegg er det ilagt brev- og besøksforbud og medieforbud i alle fire uker, sier politiadvokat i Agder politidistrikt Geir Magne Søfteland til NTB.

Torsdag forrige uke ble 42 år gamle Steinar Gjeruldsen funnet død i sitt eget hjem på Nævisdal utenfor Arendal. De fire ble pågrepet natt til fredag, siktet for drap eller medvirkning til drap. Alle nekter straffskyld.

Søndag ble en 40 år gammel mann som regnes som hovedmannen, avhørt av politiet.

- Vi har flere vitneavhør vi skal gjøre, krimteknikere jobber med undersøkelser på stedet, og vi venter obduksjonsrapporten i løpet av mandag ettermiddag. Etter hvert som vi får flere konkrete spor i saken, får vi mer vi kan konfrontere de siktede med, sier Søfteland.

Han sier politiet har en viss formening om hva motivet bak drapet er, men ønsker ikke å kommentere dette overfor NTB. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.