RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fire ut, tre inn

VALLHALL (vif-fotball.no): Endringer i Vålerenga-troppen.

Vålerenga fornyer seg også i U-troppen. Erik Bjørdal, Ivan da Silva, Krister Andreassen og Martin Fermin har i løpet av sommeren forsvunnet ut av troppen. Inn kommer tre sultne spillere fra G16-troppen.

Håvard Nielsen

Mohammed Ali Darrazi

Savas Tirit

- Håvard Nielsen er yngstemann. Han er førsteårs guttespiller, men holder allerede et høyt nivå. Han er landslagsspiller og er en annerledes spisstype enn de andre angriperne vi har i troppen. Han har jevnt over gode ferdigheter, men er spesielt god på hodet, sier Vålerenga-trener Raymond Mikkelsen til vif-fotball.no.

- Mohammed Ali Darrazi er en teknisk og driblesterk spiller som på gode dager kan bidra på juniornivå allerede i år selv om han fortsatt er guttespiller. Debuterte i juniorserien mot Stabæk i vår.

- Savas Tirit er en fysisk sterk midtbanespiller som har imponert veldig på 16-årslaget i sommer. Han er god og trygg med ball og har potensial til å ta ytterligere steg fremover i høst.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere