Gå til sidens hovedinnhold

Fireåring døde etter bileksplosjon i Sverige

Den fire år gamle jenta som ble livstruende skadd da en bil eksploderte ved Torslanda i Göteborg fredag, døde natt til lørdag av skadene.

Det opplyser Robert Sjölund ved Sahlgrenska Universitetssjukhuset til Göteborgs-Posten.

En slektning sier til Aftonbladet at jenta skulle på fisketur med sin 29 år gamle far og to av hans kamerater. De tre mennene er ifølge avisa de tre personene som døde da bilen eksploderte. Politiet har ikke bekreftet de omkomnes identitet.

Bombeteknikere har undersøkt den ødelagte bilen. Politiet har innledet etterforskning, men vet ikke hvorfor bilen eksploderte.

Det var mange øyenvitner til eksplosjonen, og flere av dem kom løpende til med brannslukningsapparater fra sine biler. Like etterpå ankom redningsmannskapene.

– Brannstasjonen ligger like ved, så de hørte nok smellet. De ba folk trekke seg unna, sa Janne Wolltin, som kjørte forbi da bilen eksploderte, til Aftonbladet.

– Det så fælt ut. Bilen er helt ødelagt, og det gikk nesten ikke an å se hva slags bil det var. Det ligger masse bildeler rundt om på stedet, sa lastebilsjåføren Fatos Begu, som skulle levere varer til Volvo-fabrikken i nærheten, til Expressen.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken