RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Firm vil på børs

Sist oppdatert:
Programvareselskapet Firm er i ferd med å flagge hjem til Norge og planlegger nå en børsnotering på Oslo Børs til neste år
Bakgrunnen for børsplanene til Stein Onsrud & Co i Firm er finansiering av videre internasjonal ekspansjon. FIRM har i denne forbindelse flyttet sitt morselskap fra Bermuda tilbake til Norge.

- FIRM opplever en sterk omsetningsvekst og leverte for årets 9 første måneder en omsetning på 8,5 millioner dollar, en økning på 35 prosent i forhold til samme periode i fjor. Våre ambisjoner ligger imidlertid enda høyere enn dette. En børsnotering er derfor et naturlig ledd for å finansiere videre ekspansjon, sier adm. direktør Stein Onsrud i FIRM i en kommentar.

Dersom markedsforholdene skulle endre seg dramatisk, kan en rettet emisjon i markedet være et alternativ til børsnotering. Det er Carnegie som er tilretteleggere av børsnoteringen.

- Vi er avhengige av å utnytte det momentum selskapet nå opplever. Markedsforholdene for en finansiering av videre vekst gjennom en børsnotering opplever vi som meget gode, sier Onsrud.

Firm fikk et EBITDA-resultat på 67.000 dollar av en omsetning på 8,5 millioner dollar pr. tredje kvartal 2004. Omsetningen for 2003 totalt sett var 9.7 millioner dollar, hvorav 17% kom fra Skandinavia og 83% kom fra USA, Europa (utenom Skandinavia) og Asia.

FIRMs kjerneprodukt, Confirmit, benyttes blant annet av verdens ledende markedsanalysebyråer samt en rekke Fortune 1000-selskaper. Confirmit bidrar til innhenting av forretningskritisk holdnings- og tilfredshetsdata fra markeder, kunder, partnere og ansatte. Integrert med andre forretningssystemer gir Confirmit et komplett bilde av målgruppens historie, dagens situasjon og hva som kan forventes i fremtiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere