RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

First hever Ementor etter tall

Sist oppdatert:
Meglerhuset First er imponert over Arne A. Jensen og Ementor-tallene, og oppjusterer estimatene. Meglerhuset tror på en dobling av kursen
First hadde ventet et resultat før avskrivninger (EBITA) fra Ementor på minus 7,2 millioner kroner i første kvartal 2004. Fasiten ble imidlertid på minus 2,3 millioner kroner.

- Årsaken til den positive overraskelsen er høyere omsetning. Særlig er utviklingen sterk innen konsulent- og tjeneste-divisjonen, skriver First i en oppdatering til kundene.

Meglerhuset konkluderer nå med å oppjustere estimatene for 2004. En bedring av kontantbeholdningen i perioden betyr også at risikoen for en ny emisjon er mindre, mener First.

- Tallene bekrefter at selskapet er på vei mot overskudd i løpet av året og vi venter at dette vil skje allerede i andre kvartal, skriver First.

First Securities mener at Ementor-kursen nå er på attraktive nivåer for investorene. Meglerhuset har en kjøpsanbefaling på Ementor-aksjen og opererer med et kursmål på 10,50 kroner.

Oppsummering:

Anbefaling: Kjøp Kursmål: 10,50 kroner
Meglerhus: First Securities
Dato: 20. april 2004

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere