RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

First hever også Tandberg

Sist oppdatert:
Også meglerhuset First er ute med en oppjustering av sitt Tandberg-kursmål og resultatestimatene i forkanten av tall. Meglerhuset venter også på en Cisco-avtale. Se også andre meglerhus' syn på Tandberg-aksjen
Se flere meglerhus syn på aksjen her:

Goldman Sachs kutter Tandberg (Ny)

Oppjusterer Tandberg i forkant av tall

Meglerhuset First er også ute med en ny analyse på videokonferanseselskapet Tandberg i forkanten av tallene. Selskapet rapporterer resultater 29. januar.

Meglerhuset oppjusterer sitt kursmålet på aksjen og estimatene for fjerde kvartal. Tidligere var First kursmål på 57 kroner pr. aksje, mens det nå er på 64 kroner pr. aksje.

Venter Cisco-avtale

First skriver videre i sin analyse at de "sterkt" forventer at Tandberg vil inngå en avtale med Cisco i løpet av noen uker. En programvareavtale med Cisco på video til IP-telefoner har vært ventet på i lengre tid. Nå skriver altså First at denne avtalen er svært nære.

- Mens vi venter at et slikt samarbeid kan ha betydlig langsiktig effekt på Tandbergs inntjeningsutsikter, er vi ikke i en posisjon til å kvantifisere effekten på nåværende tidspunkt, skriver First i analysen.

Positiv etter kanalsjekk

First har sjekket utviklingen i salgskanalen til Tandberg. Meglerhuset har intervjuet 14 forhandlere, hvorav 8 er i USA og 6 er i Europa.

Resultatet av sjekken i kanalen indikerer at fjerde kvartal var et godt kvartal for salget, og markedsandelen til Tandberg skal ha styrket seg noe i kvartalet.

First venter en omsetning for Tandberg i fjerde kvartal på 440 millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere