First House beklager: Skal betale softisen selv

First House-sjef Per Høiby (i midten) har beklaget saken overfor Telemark fylkeskommune. Her er han sammen med Bjørn Richard Johansen og Johanna Ellefsen Rostad i First House.

First House-sjef Per Høiby (i midten) har beklaget saken overfor Telemark fylkeskommune. Her er han sammen med Bjørn Richard Johansen og Johanna Ellefsen Rostad i First House. Foto: Erlend Aas (NTB scanpix)

First House vil betale tilbake småutgiftene til cola, softis og pølser som de fakturerte til sin oppdragsgiver Telemark fylkeskommune.

29.10.15 13:19

First House-partner Bjørn Richard Johansen beklager at småutgiftene ble fakturert til fylkeskommunen. Han sier han utviste dårlig skjønn.

– Det som vi har av utlegg knyttet til disse regningene som har vært omtalt tidligere i uken om is og brus og peanøtter og cola, det skal selvfølgelig betales tilbake, sier Johansen til NRK.

Utgiftene ble fakturert sammen med utgifter til dyre middager med mye godt i glasset. Saken vekket stor oppsikt etter at kanalen fikk innsikt i reiseregningene.

– Er all PR god PR? spør Varden Johansen.

– Nei, det tror jeg ikke, svarer PR-rådgiveren.

First House er innleid av fylkeskommunen for å tiltrekke investorer som skal skape mellom 300 og 500 arbeidsplasser. Så langt har ikke prosjektet ført til nye arbeidsplasser i fylket. Kontrakten koster fylkeskommunen 6 millioner kroner. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag