RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

First ser SAS i 100 kroner

Sist oppdatert:
First Securities opprettholder sin kjøpsanbefaling på SAS-aksjen etter tallene. Meglerhuset klinker til med et kursmål på 100 kroner
Det går frem av en oppdatering fra meglerhuset etter SAS' fremleggelse av første kvartalstallene.

Tallene var omtrent som ventet mener First, som nedjusterer sitt resultatestimat for 2004 noe, og venter nå et resultat på 3,55 svenske kroner pr. aksje i 2004, mot tidligere 4,99 kroner. EPS for 2005 er ventet å havne på 13,18 svenske kroner.

Når det gjelder marginutviklingen så ser First et fall på 10 prosent for kjernevirksomheten i 2004, men sier samtidig at de forventer et avtagende marginpress fra nå av.

- Gitt en stødige vekst i trafikk og det meget suksessfulle kostnadsreduksjonsprogrammet er det sannsynlig med en positiv utvikling fremover, skriver First.

First forventer at SAS vil ta tilbake markedsandeler fremover, og holder kursmålet på SAS-aksjen på sterke 100 kroner. Etter den kraftige kursoppgangen for SAS-aksjen onsdag, la ble aksjen handlet til rundt 65 kroner på Oslo Børs.

Basert på en betydelig resultatøkning de neste to årene, så opprettholder meglerhuset kjøpsanbefalingen.

Oppsummering:

Anbefaling: Kjøp Kursmål: 100 svenske kroner
Meglerhus: First Securities
Dato: 5. mai 2004

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere