RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fiskarlaget fornøyd med den nye statsråden

Oslo (NTB): Fiskarlaget er fornøyd med den nye fiskeriministeren, men synes aller helst at Elisabeth Aspaker (H) skulle hatt et eget departement å styre.

Aspaker (H) er fra Harstad i Troms og tar fatt på jobben som landets fiskeri- og kystminister, men må som ventet inn under et Næringsdepartement med utvidet portefølje.

Fiskarlaget hadde håpet at næringen fortsatt skulle ledes fra et eget departement, men leder Reidar Nilsen har stor tro på Aspaker som statsråd.

- Jeg har et godt inntrykk av den nye ministeren. Jeg har møtt Elisabeth Aspaker i en rekke sammenhenger og ser fram mot et godt samarbeid, sier han.

- Vi er selvfølgelig spent på hva samarbeidet med den nye ministeren vil bringe. Ut fra min kjennskap til Elisabeth Aspaker, får vi en minister som er allsidig orientert og som har lang politisk erfaring, sier Reidar Nilsen.

Aspaker (52) er en av to som er over 50 år i den nye regjeringen, der flere medlemmer mangler egen regjeringserfaring. Hun har tidligere blant annet vært statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet (2004-2005). (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere