RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fisker for kreftsyke barn

Sportsfiskeren Erik Walmann vil slå et slag for kreftsyke barn.

Derfor lanserer han en fiskekalender, der overskuddet skal gå til en tur for kreftsyke barn.

- Det var en fredagskveld i desember som det slo meg at vi sportsfiskere kunne prøve å gjøre noe. Jeg tenkte mer på en kalender med halvnakne fiskemenn, eller noe sånt, og la inn en tråd på et diskusjonsforum på fiskersiden.no.

Tok helt av
- Så tok det fullstendig av, og tråden hadde over 18.000 sidevisninger. I tråden ble det postet masse bilder av ymse slag. Til slutt valgte jeg å lage en kalender med relevante bilder, forteller Walmann til Nettavisen.

Han har satset penger av egen lomme for å realisere prosjektet.

- Jeg har turt å ta på meg et opplag på 150 kalendere. Det gir meg en regning på 25.000 kroner. Men jeg regner med at alle de blir solgt, og da sitter vi igjen med 10.000 kroner til kreftsyke barn. Alt over 150 gir ren netto.

Ut på tur
Han forteller videre at han har vårt i dialog med støtteforeningen for kreftsyke barn, og at de har blitt enige om at pengene ikke bare skal settes inn på en konto.

- Litt av poenget er at pengene skal brukes på en fisketur for barna. Vi sportsfiskere er vel stort sett relativt ressurssterke, og kan gå ut og fiske nor det passer oss. Men det er jo noen som ikke kan gjøre det så lett. Derfor vil vi hjelpe disse, understreker Walmann til Nettavisen.

Her kan du kjøpe kalenderen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere