RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fisker i Opticom-dammen igjen

Sist oppdatert:
Opticom-veteranen og den tidligere mediemannen Bjørn Breien har startet å kjøpe seg opp igjen i Opticom. Samtidig er analysehuset Orion Analyse positiv til Opticom og Fast
En av de mest trofaste investorene i Opticom-leiren, Bjørn Breien, kastet kortene i midten av januar i år. Da mente han at nok var nok i Opticom.

Nå er imidlertid Breien tilbake i manesjen.

- Jeg hadde store problemer med å ta i et gammelt lik, men nå har jeg kjøpt en del tusen (aksjer red. anm), sier Breien til iMarkedet.

Breien, som i sin tid drev datamagasinet Inside Data, forteller til iMarkedet at han har kjøpt til kurser på 40-tallet.

Tror på patentene

Det er en økt tro på Opticoms patentportefølje som har fått Breien til igjen å kjøpe aksjer i selskapet. Han viser også til at Opticoms gamle samarbeidspartner, Intel, fortsatt jobber for fullt med polymerteknologien.

Breien er imidlertid langt mer forsiktig til Opticoms utsikter nå enn tidligere, men sier likevel at han vurderer å kjøpe seg videre opp i Opticom.

Orion anbefaler igjen

Samtidig med at Breien er tilbake på banen, har analysehuset Orion Analyse valgt å anbefale kjøp av Opticom, og fokuserer på Opticoms store eierandel i Fast Search & Transfer.

Orion kjører Fast-aksjen som "Dagens Case" tirsdag, og mener at kursen på kort sikt går mot 12,50 kroner.

Samtidig mener Orion at Opticom-kursen er rabattert mot Fast, slik at man får kjøpt Fast-aksjer billigst ved å kjøpe Opticom.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere