*Nettavisen* Nyheter.

Fjernet gravidmagen

Foto: SPLASH

Gisele Bündchens voksende mage ble fjernet da hun skulle kle av seg.

30.07.09 07:20

(SIDE2): Ferske bilder viser supermodell Gisele Bündchen slik vi er vant til å se henne: Sexy og veldreid. Men noe mangler på disse kampanjebildene – nemlig Gisels voksende mage.

SE BILDER FRA KAMPANJEN UNDER

Kraftig fikset på
Den brasilianskfødte modellen poserer i ikke annet enn en London Fog trenchcoat i sin første reklamekampanje siden People.com i juni rapporterte at hun ventet barn med kjæresten Tom Brady.

For privatlivets skyld
Oppdragsgiver for reklamen innrømmer at Giseles kropp er kraftig retusjert for anledningen for å «verne om den fantastiske og personlige tiden i hennes liv», det melder Splash News.

Flere kjendisnyheter fra Side2? Gå til forsiden akkurat nå!

– Vakrest uansett
– Ingen er mer sexy eller vakrere enn Gisele iført kun en kåpe, selv med voksende babymage, skal markedssjef for merket, Dari Marder ha uttalt ifølge nettstedet, som tilføyer at kampanjen nå viser et klassisk portrett av Gisele og deres plagg – en veldig passende reklameplakat for London Fog.

Puster henne i nakken
Og kanskje kommer kampanjen i grevens tid for den vordende mamma Gisele. Supermodell Bar Rafaeli følger nemlig svært tett i fotsporene hennes. Først overtok Rafaeli Leonardo DiCaprio etter Gisele, nå har hun også overtatt modellkontrakten med klesmerket Rampages. Tidligere har de to vært kolleger og jobbet sammen for undertøysmerket Victoria's Secret.

LES HELE SAKEN: Nå tar hun over for Gisele

2219

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.