*Nettavisen* Nyheter.

Fjorårets beste reklamefilm

IKEA-DAMEN: Side2s lesere mener Ikea-reklamen bør vinne Gullfisken. Foto: (TV 2)

Side2s lesere har stemt på sin favoritt til Gullfisken. Hvem som vant ser du her.

(SIDE2) : Over 650 av Side2s lesere har denne uken stemt på sine reklamefilmfavoritter. Avstemning og terninger er kastet på alle filmene.

Populær dame
Og skal vi tro leserne er det reklamebyrået DDB med reklamefilmen «Damen» for Ikea, spilt av spilt av skuespiller Lene Kongsvik Johansen, som får den gylne gullfisken når reklamebransjen feirer seg selv lørdag kveld.

Over 39 prosent har stemt på «Damen», mens «Lommeringeren» ligger på en sterk annen plass - ingen andre filmer er i nærheten av den samme populariteten.

Se filmen her:

HTML EMBED

Se alle reklamefilmene her!

Mobilduell
Leserne våre er uenige med spillselskapene som har andre favoritter.

Ifølge Nordicbets hjemmeside ligger det an til kamp om en topplasseringen og «Damen» er ikke deres storfavoritt.

Over halvparten av alle spill går i favør av reklamebyrået Trys «Lommeringeren» for Netcom, mens på en god nummer to ligger Telenormobils «Stilen» laget av McCann reklamebyrået. Det har ifølge spillselskapet vært stor interesse rundt reklamekåringen.

-Vi syns det er morsomt at det i år ligger an til å bli en liten krig mellom mobilgigantene om hvem som stikker av med Norges gjeveste reklame-trofè! I fjor så vi en enorm interesse i spillene på Gullfisken, og det har allerede vært mange henvendelser fra kunder om dette spillet, så det er tydelig at folk nå har blitt vant til å sette et lite spill også på underholdningsprogrammer, sier markedssjef Kim Rud Petersen i NordicBet i en pressemelding.

Se «Lommeringeren»:

HTML EMBED

Oddsmessig ligger Ikea-damen på en delt sjuende plass med åtte i odds, mens mobilselskapene ligger best an med henholdsvis seks i odds for «Lommeringeren» og seks for «Stilen».

Terningen
Side2s lesere har gitt terningkast fem til «Lommeringeren», og terningkast fire til «Damen» - så det er heller ikke hundre prosent enighet blant leserne. Hvem som vinner heder og ære for beste reklamefilm gjenstår å se.

Imens kan du se reklamefilmene her og stemme på din favoritt!

Lørdag kveld klokken 21.35 er det klart for reklamefest på TV 2.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.