RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fjord-optimist må jekke ned

Sist oppdatert:
DnB Nor Markets-analytikeren Klaus Hatlebrekke må jekke ned sine estimater på Fjord i etterkant av onsdagens resultattall
Du kan lese om Fjord-tallene her:

Fjord på ny nedskrivningssmell (Ny)

DnB Nor Markets-analytikeren Klaus Hatlebrekke har vært blant dem som har fulgt fiskeaksjene tettest. I etterkant av resultatpresentasjonen til Fjord onsdag, må Hatlebrekke foreta nedjusteringer av sine estimater.

- I sum så endte det marginalt svakere enn ventet og aksjen skal nok noe ned i dag. Vi kommer til å opprettholde den positive anbefalingen ettersom laksemarkedet viser bedring og Fjord viser en underliggende forbedring. Men estimatene må nok tas noe ned, skriver analytikeren.

Tallene for fjerde kvartal var litt dårligere enn analytikeren hadde ventet.

- Vi hadde ventet en EBITDA på 99,2 millioner kroner i fjerde kvartal. Justert for nedskrivninger og restruktureringer så ble EBITDA på 95,1 millioner kroner. Marginalt lavere enn ventet, skriver Hatlebrekke til kundene torsdag.

Pieters-delen var mye bedre enn ventet, Chile endte som ventet og Norge og Skotland var noe svakere enn ventet, mener Hatlebrekke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere