RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fjord overtolket

Sist oppdatert:
Styret i Pan Fish har sendt ut en melding i forbindelse med det signaliserte budet på alle aksjene i Fjord Seafood. Les mer her:
Fjord Seafood sendte onsdag ettermiddag ut en børsmelding der de opplyser at Pan Fish er i ferd med å forberede et bud på samtlige aksjer i Fjord Seafood.

Konsernsjef Atle Eide i Pan Fish uttalte til NA24 iMarkedet at han ikke forsto hvorfor Fjord ledelsen sendt ut meldingen. Nå svarer Pan Fish med en egen melding der de antyder at ledelsen i Fjord Seafood gikk for langt.

- Styret i Pan Fish har vurdert hvorvidt det skal fremsettes et bud på Fjord Seafood. En slik beslutning er ikke fattet og det hefter betydelig usikkerhet til hvorvidt et bud overhode vil bli fremsatt, skriver selskapet i meldingen.

Selskapet skriver videre at de vurderer forløpende en rekke strategiske muligheter for den videre utvikling, og det er naturlig og vanlig i slike situasjoner å konsultere styret eller administrasjonen i de selskap som vurderes, uten at dette bør tolkes som at det er fattet beslutninger om investering.

- En slik kontakt ble i dette tilfellet gjort mot Fjord Seafood nok kan ha overtolket henvendelsen, skriver selskapet videre i meldingen.

Det understrekes også at Pan Fish er svært komfortabel med eierposisjonen i Fjord Seafood slik den er i dag. For øvrig vil hensynet til Pan Fish sine egne aksjonærer og deres verdier alltid være avgjørende for enhver investeringsbeslutning

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere