RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flat oljepris tross lagerfall

Sist oppdatert:
Oljeprisen endte svakt ned i USA i går kveld etter at de ukentlige lagertallene viste et overraskende fall. Fall i naturgassprisen er noe av årsaken
Prisen på et fat Western Texas Intermediate endte på 30,15 dollar i går, etter et fall på 25 cent. Fallet kom tross de ukentlige rapportene om oljelagersituasjonen i USA, som viste nye overraskende fall i råoljelagrene. Råoljelagrene ligger nå 11,5 prosent under samme periode i fjor. Les mer: Overraskende fall i oljelagre

Et fat Brentolje for levering i august endte på 27,97 dollar i London i går kveld.

Noe av årsaken ligger i nye fall i naturgassprisene, som etter å ha vært historiske høye de siste månedene, nå fortsetter å falle tilbake. Naturgassprisen falt i går til det laveste nivået på to måneder.

Det er ventet at dagens ukentlige lagerrapport fra det amerikanske energidepartementet vil vise en ny kraftig økning i naturgasslagrene.

Prisen på en million britiske termiske enheter (mbtu), var en periode nede på 5,08 dollar, og endte å 5,199 dollar. Historisk har naturgassprisen ligget under 3 dollar pr. mbtu.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere