RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flatanger-ordfører: - Mange har mistet alt

STATSRÅDBESØK: Justis- og beredskapsminister Anders Anundsen snakker med ordfører i Flatanger kommune Olav Jørgen Bjørkås i kommunehuset på Lauvsnes i Flatanger tirsdag.
STATSRÅDBESØK: Justis- og beredskapsminister Anders Anundsen snakker med ordfører i Flatanger kommune Olav Jørgen Bjørkås i kommunehuset på Lauvsnes i Flatanger tirsdag. Foto: Marius Helge Larsen (NTB Scanpix)
Sist oppdatert:
Ingen får flytte tilbake onsdag.

Lauvsnes (NTB): Flere innbyggere fikk onsdag vite at husene deres er tatt av flammene under lyngbrannen i Flatanger. - Mange har mistet alt, sier ordføreren.

Under et møte for innbyggerne onsdag informerte blant andre brannsjefen om situasjonen, melder TV 2.

- Stemningen var alvorstynget, og vi fikk ganske detaljerte opplysninger fra brannsjefen om hvilke bygninger som står og hvilke som er rammet av brann. Mange fikk et inntrykk av hvordan hjemplassene deres er, forteller Flatanger-ordfører Olav Jørgen Bjørkås.

- Det er klart at noen er lettet over å få vite at huset står urørt, og så er det noen som får vite at huset er borte, sier han.

Ingen får flytte tilbake onsdag, ifølge ordføreren, men det er håp om at noen innbyggere skal få komme seg inn og hente en del eiendeler. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere