RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flåten og Hop på hjemmebane

Geir Flåten og Vidar Hop kan bli sentrale under V75-kjøringen på Jarlsberg

Klikk her for Nettavisens gratis V75-tips

Geir Flåten har 26 hester i trening. Lørdag sender han fire av dem ut hjemme på Jarlsberg. Han har særlig god tro på Gulltyra.

- Jeg er godt fornøyd med tilværelsen og synes det har gått bra i år. 1 Gulltyra i V75-3 står fin-fint til. Vi kommer til å lede lenge – forhåpentligvis helt inn. Jeg kommer nok til å satse på å dra jevnt hardt unna hele veien. Jeg tror vi har større vinnersjanse da enn om vi demper og prøver å vinne på speed, sier Jarlsberg-treneren. Han har en hest til i samme oppgjør:

- 5 Ulf Mollyn starter fra tillegg. Han var femte i Norsk Travkriterium og er i bra slag. Jeg tror bestemt han klarer en bra premie og at han kan være trippelkandidat, men jeg tror ikke han henter tillegg på Gulltyra, sier Geir Flåten. Han har ytterligere to oppsitt som kan karakteriseres som interessante:

- Vel, 2 Låhne Friggen i V5-2 står fin-fint til. Vi passerte mål med krefter spart sist, og jeg tror han ender på trippelen. Han er ikke så lett å vinne med, men jeg får ikke akkurat sjokk om han leder hele veien nå. Jeg synes han møter helt riktig motstand.

Når det gjelder 10 Sandnes Gutten i V75-5 vant han til høy odds forleden. Han er i ok form og bør få seg en premie, men jeg tviler sterkt på at han skal bli ropt opp som V75-vinner fra bakspor over full distanse, sier Geir Flåten.

Heia Brann og Leeds
Vidar Hop er selvfølgelig i aksjon når det er V75 på hjemmebanen Jarlsberg, Dyktige Hop er i lykkerus etter Branns første seriemesterskap på mer enn 40 år og kan vinne løp bare på ren entusiasme.

Vidar Hop...en glad bergenser.
Vidar Hop...en glad bergenser.

- Det var helt herlig at Brann tok gullet! Det betyr svært mye for meg, for jeg er skikkelig fotballinteressert. Ikke er det leit at favorittlaget i England, Leeds, har innledet med ti seirer og to uavgjorte på tolv kamper, heller, så jeg er godt fornøyd med supportertilværelsen i øyeblikket, sier Vidar Hop. Han har en del oppsitt som kan være verd en god del oppmerksomhet:

- 1 Beak’s News (V5-1) er en bra 3-åring. Han er kjapp fra start og får en bra posisjon. Jeg tror vi ender på trippelen, men vi må nok ha litt tur for å vinne.

- 10 Dele Tor (V5-2) har en stor ulempe av å stå i annen rekke, siden han er så kjapp fra start. Sist havnet vi tidlig utvendig for lederen, og han stod på fint. Han er aktuell på gardering litt uti, men først og fremst er han nok en trippelkandidat. Jeg vil varsle litt for 4 Dalvar. Formen er stigende, og han kan spurte veldig fort med ryggløp til 200-300 meter gjenstår.

- 10 Riverside News (V75-1) var enorm god nest sist. Med tanke på den oppsiktvekkende prestasjonen skuffet han kanskje noe sist. Jeg tror han takler stayerdistanse, men noen av konkurrentene virker å være for gode. Jeg er godt fornøyd med en bra premie.

- 5 Ulf Mollyn (V75-3) gleder jeg meg til å kjøre. Han var jo femte i Norsk Travkriterium og har utviklet seg flott. Jeg synes ikke motstanden er verre enn at vi skal ha en ok sjanse til å kjempe helt i toppen.

- 9 Icora Africa (V75-4) vant et lunsjløp på en fin måte og er i form, men fra bakspor mot gode hester blir det å smyge med til best mulig plassering.

- 1 Røeds Gnisten (V75-5) står nydelig til. Jeg innbiller meg at han er såpass rask fra start at teten er innen rekkevidde. Jeg synes motstanden er såpass billig at jeg synes vi skal ha en bra sjanse til å vinne!

- 14 Hyper Bravur (V75-7) er god i sine beste stunder, men fra annen rekke på tillegg virker det tøft å skulle kjempe helt i toppen, avrunder Vidar Hop.

Kilde: Norsk Rikstoto.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere