RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flatt salg for ContextVision

Sist oppdatert:
Det svenske IT-selskapet ContextVision fortsetter å slite med å få opp igjen veksten. Resulatet er preget av en varslet nedskrivning
ContextVision fikk et underskudd på 5,4 millioner svenske kroner i tredje kvartal, en klar forverring fra andre kvartals minus 2,9 millioner. Årsaken er den varslede nedskrivningen tatt på en investering hos en tidligere distribusjonsparter i USA på 4,6 millioner.

Den underliggende utviklingen på driften er i positiv retning: Driftsunderskuddet falt fra minus 2,6 millioner i andre kvartal til minus 1,2 millioner i tredje kvartal.

ContextVision sliter imidlertid med å få opp igjen salget, som endte på 5,3 millioner kroner, uendret fra andre kvartal. Styret mener at de er på rett vei og ser med økende selvtillit på fremtiden.

- Vi ser frem til å informere våre aksjonærer på utviklingen over de neste kvartalene, skriver konsernsjef Jan-Erik Hedborg i en kommentar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere