RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flau etter penis-piercing

Sist oppdatert:
Mange får problemer etter å ha fått en intimpiercing, men de fleste vegrer seg for å oppsøke lege.

(SIDE2): Infeksjoner, irritert hud og urinveisproblemer er noen av de problemene mange opplever etter å ha fått en intimpiercing, skriver Aftonbladet.

Ifølge overlege Jan Lapins ved hudpleieklinikken på Karolinska sjukhuset i Huddinge er det mange menn som opplever urinveislekkasje etter å ha fått piercet penis.

- Man føler seg nok dum, sier Lapins til avisen.

Smittefare
I en studie fra Carlow University i Pittsburgh der 146 menn og kvinner deltok, hadde mer enn halvparten av dem som deltok diskutert disse problemene med den personen som hadde piercet dem, men bare tre prosent hadde oppsøkt medisinsk hjelp.

Av de som hadde piercing i brystvorten hadde 66 prosent fått problemer, mens blant de som hadde piercing i kjønnsorganene var det 52 prosent som hadde fått problemer.

Seksualrådgiver Kathy French sier til BBC at den som vil ha en intimpiercing bør gå til en godkjent salong.

- Det handler ikke bare om hva som kan gå galt. Man har jo også spørsmålet rundt hvorvidt det er sikkert å bruke kondom om man har piercet kjønnsorganene, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere