RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fleischer bull på Tandberg TV

Sist oppdatert:
Gambak-sjef Jan Eiler Fleischer er bull til Tandberg TV og forklarer til iMarkedet.no hvorfor aksjen stiger. Les mer
Tandberg TV steg 4,55 prosent på Oslo Børs torsdag. Fondsforvalter i Gambak, Jan Eiler Fleischer mener at det er to grunner til oppgangen.

- Det er to grunner til oppgangen til Tandberg TV. Den første er lettelse etter bytte av finansdirektør, sier Fleischer til iMarkedet.no. Ikke fordi den tidligere finansdirektøren Tim O`Connor var en dårlig finansdirektør, men Fleischer forteller at den personen de har fått inn nå er mer riktig i den internasjonale fasen Tandberg TV er i.

Den andre grunnen er det positive resultatvarselet fra den amerikanske konkurrenten til Tandberg TV, Harmonic, som torsdag varslet markedet om vesentlig bedre salg enn tidligere antatt.

- Dette viser at markedet Tandberg TV opererer innenfor holder på å eksplodere, sier Fleischer som også sier at han liker aksjen mer og mer på grunn av den bedrede likviditeten.

Torsdag var Tandberg TV blandt av de mest omsatte aksjene på Oslo Børs.

- Dette gjør det lettere for oss som har store beholdninger å komme inn og ut av aksjene, og det er en fordel, sier Fleischer til iMarkedet.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere