RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Arne Ellingsen/Privat

Føler seg overvåket

Sist oppdatert:
Dungs svigerfamilie tror politiet avlytter telefonen og spaner nabolaget.

(iBergen.no) Etter å ha tilbragt tre måneder i varetekt, ble Dung Tran Larsens ektemann og svigermor løslatt for tre uker siden. Men tiden i frihet har vært preget av følelsen av å være fange i eget hjem, skriver Bergens Tidende.

Familien har reagert på biler som kjører forbi huset flere ganger, og ukjente turgåere i området. Før de fire familiemedlemmene ble siktet for drap og fengslet i august, hadde politiet en intens overvåkning av huset. Blant annet ble telefonen avlyttet, noe de fire avslørte hurtig.

Følelsen av å bli avlyttet er nå tilbake.

- Jeg har sagt til dem at de bare må prøve å leve så normalt som mulig, men du kan jo tenke deg selv hvilket liv det er når man har en reell grunn til å tro at man er både overvåket og avlyttet. Familien må hele tiden tenke på at det de sier i telefonen kan bli brukt mot dem. De er også redd for at det de sier skal bli feiltolket, sier ektemannens forsvarer, Frode Skogvold til BT.

Politiet har tidligere bekreftet at familien var overvåket i sommer, men vil ikke kommentere overfor avisen om det også nå pågår avlytting og spaning.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere