RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Bendiksby, Terje (NTB scanpix)

Flere AUF-topper trekker seg

Sist oppdatert:
To av ungdomspartiets sentrale medlemmer gir seg.

Bård Flaarønning (23) og Tonje Brenna gir seg i AUF, melder VG.

Bård Flaarønning har vært en av Eskil Pedersens mest betrodde menn siden 22. juli. Han har vært pressekontakt og politisk rådgiver for Pedersen siden ledervalget i AUF i oktober i 2010.

Nå tar 23-åringen en pause fra politikken, og blir kommunikasjonssjef IMOT.

- Jeg er ikke lei, men det er klart det har vært intenst det siste året. Jeg har drevet med politikk siden jeg var 15 år, og det har vært en veldig stor del av livet mitt. Så det å ta en pause nå og få nye perspektiver føles riktig og viktig, sier han

Generalsekretær Tonje Brenna (24) gir seg også i ungdomspartiet etter to år.

- Det har vært en veldig flott tid med mange spennende og krevende oppdrag. Men nå er jeg klar for noe annet, sier Brenna til VG Nett.

Hun vitnet i terrorrettssaken i Oslo tingrett, Hun fortalte blant annet om det hun omtalte som «fornøyde utbrudd» fra Anders Behring Breivik etter åpenbare treff mot ungdommer på Utøya, skriver Romerikes Blad.

- Når dom har falt i denne saken vil vi aldri se gjerningsmannen igjen. Ikke på gata, og vi vil ikke lese noen innlegg fra ham i avisa. Vi vil bare få leve livene våre, sa Brenna.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere