*Nettavisen* Nyheter.

Flere biseksuelle kvinner

En forsker har kommet frem til at kvinner er mer seksuelt fleksible enn menn.

(SIDE2): Mens årsakene til menneskers seksualdrift kan debatteres i det uendelige, har en forsker kommet frem til at kvinner er mer seksuelt fleksible enn menn.

Nevrologen Marc Breedlove uttalte nylig til The New York Times at hans forskning viser at menn som oftest kun tiltrekkes av ett kjønn, mens kvinner har en tendens til å være mer fleksible i sin seksualitet.

- De fleste menn er ganske urokkelige i sine oppfatninger om hvem de ønsker å ha sex med, mens kvinner er alt mer åpne for å prøve noe nytt, sier Breedlove.

Medfødt legning
Nevrologen legger til at den gjeldende holdningen til sex blant forskere ser ut til å støttes av hvordan menns seksualitet utvikles allerede på fosterstadiet

- Jeg tror de fleste forskere som til daglig jobber med disse spørsmålene er overbevist om at menns seksuelle legning bestemmes allerede på et meget tidlig staduim – mest sannsynlig allerede før fødselen, hevder Breedlove.

- Mens for kvinner er det sannsynligvis slik at mange blir født med en lesbisk legning men åpenbart ikke blir klar over dette før mye senere i livet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.