(Spillmagasinet): I begynnelsen av november annonserte Microsoft nettfestivalen Xtival '07 hvor onlinetjenesten Xbox Live Gold være gratis for alle med en bredbåndsoppkobling, og Microsoft lover en rekke begivenheter, konkurranser og eksklusive nedlastinger.

Nå har selskapet annonsert mer av innholdet i festivalen. Hver dag ser ut til å ha sitt eget tema.

Fredag 23. november blir spillernes sjanse til å teste de nyeste spillene og eller vise vennene sine hva de kan i gode «gamle» titler som «FIFA 08», «Halo 3», «Lost Planet» eller «Gears of War», skriver Microsoft i en pressemelding. Det blir også mulig å delta i en Developer Jam Session med utviklerne av «Project Gotham Racing 4».

Lørdag 24. november er blant annet viet til «Guitar Hero» i en såkalt «Game With Fame». Hvilken kjendis det er snakk om, vites ikke, men Microsoft beskriver personen som et «toppnavn». Det blir også mulig å konkurrere mot utviklerne av spillet, samt nye og gamle venner i «Viva Piñata Party Animals», «Naruto», «Call of Duty 4» og «Rainbow 6 Vegas».

Søndag 25. november blir sportsdagen. Denne siste dagen i nettfestivalen holdes av til spill som «Tiger Woods», «Table Tennis», «Virtua Tennis», «Forza 2 Motorsport» og «Pro Evolution Soccer 2008».

Konkurranse i «Halo 3»

Hele helgen kan spillere også delta i en kunstkonkurranse gjennom «Halo 3». Konkurransen går ut på å bruke funksjonaliteten innad i spillet til å ta et stillfoto fra noe du er stolt av å ha gjort i spillet og laste det opp til www.bungie.net med teksten Xtival ‘07 Halo Art Norway i emnefeltet.

Vinneren i hvert land får en trykt kopi av bildet til å henge på veggen.

Mystisk spiller

Gjennom hele helgen vil en spesiell mystisk spiller være online. Møter du personen og han eller hun liker deg, kan personen belønne deg med Microsoft Points.

Det vil ikke bli avslørt nøyaktig når den mystiske spilleren er online, så du får bare håpe du er heldig og treffer på personen - og ikke slenger dritt fordi han eller hun gruser deg i «PGR4».

Det blir også mulig å laste ned temapakker og spillbilder spesielt laget for Xtival '07, og som kun er tilgjengelig denne helgen.

Xtival '07 er gratis og alle med en Xbox 360 og en bredbåndsopplobling til internett kan delta. Les mer om festivalen på www.xbox.com/xtival07.