*Nettavisen* Nyheter.

Flere drept i kamper i Libanon

Beirut (NTB-Reuters-AFP): Flere personer er drept i kamper mellom syriske opprørere og Hizbollah-krigere øst i Libanon, melder libanesiske kilder.

Kampene natt til søndag fant sted øst for byen Baalbak i Bekaadalen. Området ligger bare 2 kilometer fra den syriske grensen.

En libanesisk politikilde sier at 15 mennesker er drept, men det er foreløpig umulig å få en nøyaktig oversikt over antall døde og sårede ettersom likene ennå ikke er hentet ut av området.

Inne i Syria skal minst 28 opprørere være drept i provinsen Homs sentralt i landet. Ifølge eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) ble de drept idet de lørdag forsøkte å angripe en landsby som kontrolleres av regjeringsstyrkene.

Opprørernes offensiv ble slått tilbake. Landsbyen Kafr Nan er i hovedsak befolket av alawitter, den samme minoriteten som president Bashar al-Assad tilhører.

I et annet angrep mot regjeringsstyrkene utenfor byen Talbisseh skal seks regjeringssoldater har blitt drept ved en kontrollpost. Opprørerne skal imidlertid ikke ha vært i stand til å ta over kontrollposten. Byen ligger nord i Homs-provinsen. (©NTB)

Annonsebilag