RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flere endringer mot Molde

Sist oppdatert:
ANFI DEL MAR (vif.no): Vålerenga er i ferd med å avslutte årets treningsleir på Gran Canaria, og spiller lørdag kveld treningskamp mot Molde på Maspolamas. Det er flere endringer i VIF-laget i forhold til de som tapte mot Tromsø på onsdag. Se VIF-laget her.

Hele åtte nye spillere er i startoppstillingen mot Molde, men verken André Muri eller Ronny Johnsen som begge var ute av troppen mot Tromsø, er med fra start lørdag.

- Ronny har slitt litt med krampetendenser i låret. Han ble testet på formiddagstreningen lørdag og ting så bra ut, men vi tar ingen sjanser siden det er en treningskamp, sier medisinsk ansvarlig Morten Johansen til vif.no.

- André har slitt med sykdom den siste uka, og har ikke fått i seg næring. Han har stått over noen treninger, men er i bedring nå, og starter sannsynligvis på benken mot Molde om han ikke får tilbakefall i løpet av dagen.

Johansen kan også fortelle at Kjetil Wæhler så smått er tilbake på treningsfeltet og har trent alternativt de siste dagene. Han viser framgang og er i rute i forhold til sin skade.

Ellers er det ingen endringer i forhold til skadesituasjonen.

Vålerengas lag: Øyvind Bolthof – Freddy dos Santos, Jarl André Storbæk, Dan Thomassen, Allan Jepsen – Sebastian Mila, Lars Iver Strand, Bojan Zajic – Glenn Roberts, Morten Berre, Mohammed Abdellaoue.

Benken: Troy Perkins, Kristofer Hæstad, Daniel Fredheim Holm, Bengt Sæternes, André Muri.Klikk her for å kjøpe sesongkort for 2008-sesongen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere