Gå til sidens hovedinnhold

Flere førerkort beslaglagt

Politiet hadde en hektisk dag i går. To personer mistet førerkortet, mens en person kjørte uten. Les politiloggen her.

Kolliderte i restaurant
OSLO SENTRUM: Kl. 20.20 søndag kveld fikk politiet melding om en bil som hadde kjørte inn i en Thai-restaurant i Youngs gate. Bilen kom fra Calmeyersgate og skulle ned Youngs gate mot Storgata, men klarte ikke dette og kjørte inn restauranten. Føreren av bilen fikk sitt førerkort beslaglagt og det ble tatt blodprøve av ham for å se om han kjørte i påvirket tilstand. Bilen ble tauet inn.

Kraftig kollisjon i lyskryss
CARL BERNERS PLASS: Litt før kl. 23.00 søndag kveld ble en politipatrulje vitne til et trafikkuhell i Christian Michelsens gate. Det smalt skikkelig i et lyskryss, og skaden på bilene var så omfattende at begge bilene måtte taues bort. Politipatruljen, som så hendelsen, mente at den ene bilen hadde kjørt på «soleklart» rødt lys. Den ene føreren må som følge av dette, påregne å være fotgjenger en stund, ettersom politiet fant at det var grunnlag for å beslaglegge mannens førerkort.

Uten førerkort og forsikring
OSLO SENTRUM: En politipatrulje stanset rutinemessig en bil i Storgaten litt etter kl. 23.00 søndag kveld. Føreren opplyste at han hadde lånt bilen av en venn. Imidlertid hadde han ikke førerkort, og ved nærmere undersøkelser viste det seg at det heller ikke var forsikring på bilen. Begge disse forholdene vil føreren bli anmeldt for. Politiet har tatt vare på bilens nøkler.

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser