RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
- Tegnerne har frie hender til å spøke med hvem de vil, sier Gunnar Stavrum, ansvarlig redaktør i Mediehuset Nettavisen.
- Tegnerne har frie hender til å spøke med hvem de vil, sier Gunnar Stavrum, ansvarlig redaktør i Mediehuset Nettavisen. Foto: Espen Løken, Mediehuset Nettavisen

Flere gjør som deg

Sist oppdatert:
Nettavisen setter stadig nye rekorder.

I forrige uke hadde Nettavisen ny trafikkrekord med totalt 478.000 lesere på én dag.

Samtidig opplever både NA24, Side2 og Side3 svært sterke lesertall. Ansvarlig redaktør i Nettavisen, Gunnar Stavrum, er ikke i tvil om hvorfor avisen får flere lesere.

- Nettavisen har hatt sterk vekst etter at vi konsentrerte oss om det vi skal være best på - nemlig nyheter, sport og økonomi, sier Stavrum.

- Sluppet andre røster til

- En del av veksten vår skyldes at vi har sluppet andre røster til - både i nært samarbeid med landets ledende bloggere på Side2, ved å ha Facebook-kommentarer på sakene våre, og ved å slippe inn gjesteredaktører som har fått satt dagsorden, sier Stavrum.

Nettavisen hadde åtte gjesteredaktører i ukene før valget; Ole Ueland (H) fra Sola, Terje Søviknes (Frp) fra Os, Christian Hintze Holm (SV), fra Nesodden, Simen Bjørgen (Sp), fra Lom, Bjørg Tysdal Moe (KrF), fra Stavanger, Rune Gerhardsen (Ap), fra Oslo Knut Henning Thygesen (Rødt) fra Risør og Mona Hellesnes (V), fra Ulvik.

Side2 når flere og flere
Side2 har også opplevd en stor fremgang det siste året.

Den første uken i september hadde Side2 675.000 unike lesere – hele 170.000 flere lesere enn på samme tid i fjor.

Mediehuset Nettavisen, som inkluderer Nettavisen, Side2, Side3 og NA24, hadde i forrige uke hele 1.430.000 unike lesere.

Nettavisen alene hadde 952.000 lesere i forrige uke – frem 128.000 fra i fjor - en oppgang på 15,5 prosent.

Side2 hadde i forrige uke 642.000, mens NA24 hadde 373.000 lesere.

Den første uken i september hadde Side2 hele 675.000 unike lesere – 170.000 flere lesere enn på samme tid i fjor - en økning på over 33 prosent.

Side3 har på sin side stabilisert seg på i underkant av 300.000 lesere i uken. På det meste i år har Side3 hatt nærmere 350.000 lesere.

Ny forside
Denne uken gjorde Nettavisen også om på forsiden.

- Forsiden er nå klarere og renere, og er blitt godt mottatt av både lesere og annonsører, sier Stavrum.

- Vi har fjernet elementer som gir lite trafikk, og konsentrert alt innholdet i én naturlig flyt. Spalten til høyre er fjernet da denne fungerte som en visuell sperre.

- Vi har innført større variasjon i titler og bilder for å kunne gjengi en riktigere prioritering av nyhetsbildet, samtidig som vi har forsøkt å beholde det ryddige Nettavisen-uttrykket, sier Helge Valvik, utviklingssjef i Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere